LOGGA IN
Stäng meny

KFAB söker Larmtekniker

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fastigheter och teknik. Du är ansvarsfull, samarbetsorienterad, flexibel och affärsmässig. Och gillar kontakten med kunder. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt uppdrag

Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn, administration och skötsel av brand-, inbrottslarm och passersystem ARX, RCO m fl. Tjänsten innebär förebyggande drift och underhållsarbete samt felavhjälpande arbete dels i våra fastighetssystem men kanske framför allt på plats ute på fältet.

Du kommer förutom att uppdatera och hantera fastighetssystemen även arbeta med skötsel, underhåll, felsökning samt reparationer av tekniska installationer i och utanför våra fastigheter. Du har även en del i ansvaret att hantera och åtgärda inkomna felanmälningar. Även budget- och fakturauppföljning är förekommande arbetsuppgifter.

Kravprofil

Vi söker dig med flera års dokumenterad yrkeserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter Det är meriterande om du har drift-, el- och/eller brandteknisk utbildning.

Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten.

Tjänsten kräver god datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär ett nära samarbete med områdeschef samt övrig personal. Kommunikation med våra kunder är även det en stor del av arbetet. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer.

Du är van att arbeta i grupp såväl som självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

  • Körkort för personbil är ett krav.
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag är 2017-08-11.

Vill du veta mer om tjänsten, ring områdeschef Fredrik Wintervide, telefon 0150-571 19 eller maila fredrik.wintervide@kfab.se

Fackliga företrädare:
SKAF: Malin Sveda, tel 0150-577 81
Vision: Richard Åkesson, tel 0150-571 03

Ansökan mailas till catharina.viking@kfab.se. Skriv ”Larmtekniker” i ämnesraden

Spara

Spara