MINA SIDOR
Stäng meny

Kvarteret Pantern – Läroverksgatan 8 D

Nya ytsmarta lägenheter med centralt läge

I kvarteret Pantern vid gamla Hemgården bor du tryggt och trivsamt i ett centralt läge nära grönområden. Bostadshuset får totalt 29 lägenheter fördelade på fem våningar med hiss. Lägenheterna som blir moderna och ytsmarta omfattar ettor, tvåor, treor och fyror.


Alla lägenheter har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats.

Badrummen är helkaklade med plastmatta i stenmönster på golvet.

Hög boendestandard
Boendestandarden är av hög kvalitet. Lägenheterna har genomgående klassisk ekparkett i alla rum. Köket har ett modernt vitt Vedumkök med smart och funktionell inredning. Ettorna har spis med keramikhäll. Övriga lägenheter har inbyggd induktionshäll, ugn och micro. I hyran ingår även diskmaskin och kombinerad tvätt/torkmaskin. Välplanerat och yteffektivt utan att göra avkall på vare sig funktion, standard eller tillgänglighet.

Lägre hyra
Eftersom lägenheterna är små och yteffektiva har KFAB ansökt och beviljats statens investeringsstöd. Det innebär att kostnaden för totalinvesteringen sänks, vilket i sin tur ger hyresgästen en lägre hyra jämfört med normalpriset för motsvarande nyproduktion.

Utemiljö
I kvarteret finns en stor och lummig innergård med parkbänkar, grillplats, plats för lek och cykelbodar. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats och garage i anslutning till huset.

Högt ställda miljökrav
Huset byggs enligt Miljöbyggnad Silver som innebär högt ställda miljökrav och materialval. Det nya huset kommer att få solceller installerade på taket för egen elproduktion.

Inflyttning
Det nya huset beräknas vara klart för inflyttning under hösten 2021.

Fakta

Boendeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 29
Rum: 1 rok – 9 st
2 rok – 10 st
3 rok – 5 st
4 rok – 5 st
Boarea: 36 – 69 m2
Byggstart: Våren 2020
Inflyttning: Hösten 2021
Miljökrav: Miljöbyggnad Silver
Entreprenör: Tegelstaden Bygg AB

Ladda hem

1 rok 36 kvm (pdf)
1 rok 39 kvm (pdf)
2 rok 49 kvm (pdf)
3 rok 62 kvm (pdf)
4 rok 69 kvm (pdf)
Planritning (pdf)
Hyror (pdf)

Intresseanmälan

Under januari 2021 kommer vi att påbörja uthyrningen av lägenheterna i kvarteret Pantern. Hör gärna av dig till vårt Kundcenter om du vill få mer information eller vill ställa dig i kö.