MINA SIDOR
Stäng meny

Ungdomsboende Kungsgatan

Ettor och tvåor med hög standard och prisvärda hyror

Nu är byggnationen i full gång av ett nytt ungdomsboende utmed Kungsgatan vid Hemgården. I bostadshuset kommer finnas 23 lägenheter som omfattar ettor och tvåor med hög boendestandard och prisvärda hyror. Inflyttning beräknas till december 2017.

Bostadshuset uppförs i fyra våningar med hiss och är ett Kombohus Mini som är framtaget av Sveriges allmännyttiga bostadsföretag (SABO).

Lägenheterna är små och yteffektiva. Hyresgästerna kan välja mellan 1 rum och kök på 35m2 eller 2 rum och kök på 45m2. Samtliga lägenheter har antingen balkong eller uteplats, ett stort plus i yteffektiva lägenheter. Lägenheterna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De boende får riktigt mycket på liten yta utan att göra avkall på vare sig funktion, standard eller tillgänglighet. Ett snabbt bredband kommer dessutom att ingå i hyran. Lägenheterna uppfyller normalnivån gällande tillgänglighet och förvaring.

Huset byggs enligt SundaHus miljödatabas med högt ställda miljökrav och materialval.

För att få teckna ett hyreskontrakt för en ungdomslägenhet får du vara lägst 18 år och som mest 25 år. Hyresgästen har rätt att bo kvar i lägenheten även efter 25-årsdagen.


Boendestandarden är av mycket hög kvalitet och har till exempel klassisk ekparkett i alla rum och fönsterbänkar i vacker natursten.


Köksdelen är inrett med ett modernt vitt HTH kök med bänkskiva i mörkgrå laminat. Tvåorna har diskmaskin som standard. Ettorna kan få diskmaskin som tillval.


Ljust och rymligt sovrum.


Badrummen är helkaklade och har klinker på golv. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin.

Ladda hem

Broschyr Ungdomsboende Kungsgatan (webbvisning)
Planritning 1-2 rok Kungsgatan (pdf)
Planritning Entréplan vån 1 Kungsgatan (pdf)
Planritning Normalplan vån 2-4 Kungsgatan (pdf)
Husplacering Kungsgatan (pdf)
Fasader Kungsgatan (pdf)
Hyror Kungsgatan (pdf)

Intresserad?

Gå till kundanmälan för att anmäla intresse om du vill bo i ungdomsboendet Kungsgatan.

  1. Registrera dina uppgifter.
  2. Välj kö Nybyggnation.
  3. Välj område Ungdomsboende Kungsgatan. Du kan anmäla intresse för max 3 lägenheter.