MINA SIDOR
Stäng meny

KFAB söker Drifttekniker

Katrineholms Fastighets AB (KFAB) är Katrineholms största hyresvärd och äger och förvaltar mer än 2 000 lägenheter samt lokaler i ett 90-tal fastigheter. KFAB är ett allmännyttigt bostadsföretag, helägt av Katrineholms kommun. KFAB:s verksamhet är uppdelad i två affärsområden; bostäder och verksamhetslokaler. Verksamhetslokalerna utgörs av kommunens förskolor, skolor, servicehus och äldreboenden. Företaget har en sund ekonomi, gott rykte och präglas av framtidstro och samarbete.

Ditt uppdrag

Du kommer att vara en av fyra drifttekniker i KFAB:s driftgrupp som ansvarar för att optimera den dagliga driften av och i våra fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är tillsyn och skötsel, förebyggande drift och underhållsarbete samt visst felavhjälpande arbete. Du arbetar i grupp men löser de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Du hanterar våra datoriserade fastighetssystem för bland annat värme, ventilation m.m. Förutom detta även arbeta med skötsel, underhåll, felsökning samt reparationer av tekniska installationer i undercentraler, panncentraler, värmepumpanläggningar och olika typer av ventilationsanläggningar. Du ansvarar, tillsammans med gruppen, även för att hantera och åtgärda inkomna felanmälningar samt hålla våra fastighetssystem uppdaterade. Även media-, budget- och fakturauppföljning är förekommande arbetsuppgifter.

Kravprofil

Vi söker dig med flera års dokumenterad yrkeserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter Det är meriterande om du har driftteknisk utbildning. Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär ett nära samarbete med områdeschef, energicontroller, samt övrig personal. Kommunikation med våra kunder är även det en stor del av arbetet. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer. Du är van att arbeta i grupp såväl som självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

Körkort för personbil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 2017-04-28.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta områdeschef Fredrik Wintervide, telefon 0150-571 19 eller maila fredrik.wintervide@kfab.se.

Fackliga företrädare:
SKAF: Malin Sveda tel 0150-577 81
Vision: Richard Åkesson, tel 0150-571 03

Ansökan mailas till catharina.viking@kfab.se. Märk med ”Drifttekniker” i ärenderaden.