MINA SIDOR
Stäng meny

Grattis alla ”drömboende” vinnare!

12 juni 2017

Nu är tävlingen avslutad och vi har äntligen utsett våra vinnare. Allra först vill vi tacka för alla fina bidrag som vi fått in. Ni har gjort ett grymt bra jobb alla förskolebarn. Nu har vi fått massor av bra ideér och förslag till våra framtida boenden.

Juryn har bestått av Ingmar Eriksson vd, Björn Johansson marknadschef och Christer Drevin projektchef.

Än en gång, tusen tack för engagemanget!

1:a pris, 3.000 kr
Förskolan Trädgården, avd Regnbågen

Juryns motivering
”Vi är oerhört imponerade av ert ”drömboende”. Ni har tänkt visionärt, nytänkande och med en intressant färgsättning och annorlunda arkitektur. Ert bidrag är fyllt av värme och omtanke. Det är roligt att ni tänker på blandade boendeformer där alla får vara med, både människor och djur. Ni har gjort ett lysande bra jobb.”

2:a pris, 2.000 kr
Förskolan Påfågeln, avd Diamanten

Juryns motivering
”Ert ”drömboende” är helt fantastiskt bra! Ni har en enormt fin känsla för färg och form. När ni ritade ert hus tänkte ni mycket på att det ska vara snyggt och att det är viktigt att man trivs i sitt boende. Det tycker vi också är viktigt. Ni skulle bli lysande arkitekter när ni blir stora. Det är också roligt att ni har gjort ett riktigt kompishus, där alla kompisarna får bo tillsammans. Kanonbra jobbat!”

3:e pris, 1.000 kr
Förskolan Gersnäs, avd Ängen

Juryns motivering
”Ni har massor av roliga idéer och intressanta förslag till ert ”drömboende”! Det är roligt att alla i familjen får bo tillsammans, även farmor, farfar, mormor och morfar. I ert hus är alla välkomna, både människor och djur. Miljön i er omgivning är mycket viktig, såsom parkeringar, vägar, belysning, träd, rutschkana, pool och gungor. Ni har gjort ett utmärkt jobb och ert boende kommer bli succé!”

Kategorier: Nyheter