MINA SIDOR
Stäng meny

Premiärvisning av kvarteret Kärnan

1 juni 2010

Under pingsthelgen var det dags för premiärvisning av de första ombyggda lägenheterna i kvarteret Kärnan vid Bokvägen/Rönngatan. Ett 60-tal personer var intresserade och det var en siffra som KFAB:s marknadschef Björn Johansson var nöjd med.

– Vår kampanj som pågått under våren har varit inriktad mot den här helgen. Förutom de som kunde komma på visningen har ett flertal hört av sig och varit intresserade av inflyttning, säger Björn Johansson.

Marknadsföringen av nya kvarteret Kärnan har pågått under våren. Tillsammans med hyresaviutskicket i mars fick KFABs egna hyresgäster en exklusiv första chans att teckna intresse för flytt till Nyhemsområdet. Därefter har direktreklam gått ut till närboende, annonser funnits i lokaltidningen och reklamfilm visats i butiks-tv.

– Vi har också själva varit ute och informerat boende i nävertorpsområdet, berättar Björn Johansson, och nämner aktiviteterna vid ICA Speceritjänst som ett exempel.

Under ett par omgångar i maj månad har KFABs personal funnits på plats för att dela ut information och svara på frågor. Ett lokalt basketlag har för KFABs räkning hjälpt till att packa ICA-kundernas matkassar och i dem också placerat information om kvarteret Kärnan.

100601 Premiärvisning av kvarteret Kärnan 3

KFAB fanns på plats vid ICA Speceritjänst för att informera om kvarteret Kärnan.

KFAB vill tacka ICA Speceritjänst och Roger Börjesson för det goda samarbetet i samband med kampanjen.

Första delen av kampanjen är därmed avslutad, och arbetet med uthyrningen av de nyrenoverade lägenheterna går vidare.

– Vi har fått många intresserade som vi kommer att ta kontakt med, avslutar Björn Johansson.

100601 Premiärvisning av kvarteret Kärnan 2 100601 Premiärvisning av kvarteret Kärnan 1

Kategorier: Reportage