MINA SIDOR
Stäng meny

Fastighetsreparatör med områdesansvar till vår reparationsgrupp


 

Gillar du att jobba med fastighetsservice och reparationer? Är du serviceinriktad och gillar kundkontakter, Då kan du vara den vi söker!

Exempel på arbetsuppgifter

  • Utföra reparationer och underhåll i våra verksamhetslokaler, såsom skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar samt våra bostäder.
  • Vara behjälplig vid kontroll och uppföljning av ingångna avtal gällande bland annat fastighetsskötsel, mark och ramavtal med mera.
  • Skaderapportering i vårt elektroniska system.
  • Ta emot och hantera samt åtgärda våra felanmälningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationer. Relevant fastighetssteknisk utbildning är ett plus, men inte ett krav då flerårig yrkeserfarenhet kan ersätta utbildning. Specialkunskap inom kundvård och reparationer är meriterande. Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Beredskapsarbete ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Arbetet innebär ett nära samarbete med ett team av reparatörer och tekniker samt fastighetschef, enhetschef reparationer, KFAB:s fastighets- och drifttekniker samt dagliga kontakter med våra hyresgäster. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer. Du är van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut, är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

Sök nu!
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 2021-05-17. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta vår enhetschef Henrik Janerin, telefon 0150-571 19 eller mejla henrik.janerin@kfab.se. Mejla din ansökan till tobias.lundqvist@kfab.se. Märk med ”Reparatör” i ärenderaden.

Välkommen med din ansökan!