MINA SIDOR
Stäng meny

KFAB söker Byggprojektchef

Är du vass på byggprojekt och vill leda ett härligt engagerat team samtidigt som du bidrar till Katrineholms samhällsutveckling?

Om tjänsten
Som Byggprojektchef ansvarar du för att leda och samordna arbetet med investerings- och ombyggnadsprojekt för bolagets fastigheter. Beståndet består av 350 000 kvm kommunfastigheter, och ca 120 000 kvm lägenheter. I din roll ingår även att själv hålla i en del byggprojekt. På projektavdelning finns fem projektledare som har det övergripande ansvaret för planering, upphandling och uppföljning av nyproduktioner, ombyggnader och större underhållsprojekt.

Tjänsten är en nyckelbefattning som erbjuder en rad spännande utmaningar för rätt person och en möjlighet att arbeta långsiktigt med strategiska investerings- och underhållsfrågor. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Dina arbetsuppgifter

 • Ansvara för avdelningens ekonomi, budget, uppföljning och resultat
 • Övergripande ansvara för att projekten håller bestämd kvalitetsnivå och att kostnads- och tidsplaner hålls
 • Driva och hålla i egna byggprojekt
 • Ansvara för utveckling av rutiner för styrning och uppföljning av avdelningens projekt
 • Personalansvar för fem projektledare
 • Delta i det strategiska arbetet och utvecklingen av fastigheterna
 • Samverkan med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer

Kvalifikationer

 • Erfarenhet från beställar- eller utförandeledet
 • Flera års erfarenhet av byggprocessen och projekt
 • Meriterande med erfarenhet av större byggprojekt, upphandlingar (LOU) samt förhandlingar
 • Meriterande med tidigare chefserfarenhet
 • Goda kunskaper inom fastighetsekonomi, entreprenadjuridik och byggrelaterade regelverk

Är det här du?
Som person är du trygg i dig själv och som ledare är du en lagarbetare som sprider engagemang, glädje och motivation hos dina medarbetare. I din roll har du många olika kontaktytor därför är det viktigt att du är bra på att samarbeta är kommunikativ och lyhörd. Vi ser gärna att du är strukturerad och med fördel har du tidigare arbetat med att skapa rutiner och processer. Arbetet hos KFAB är väldigt varierat därför är det viktigt att du också är flexibel.

Vad erbjuder vi?
Vi kan erbjuda dig ett mycket omväxlande och utvecklande jobb i ett omtyckt, stabilt företag. Där variationen på uppdragen är stor och personalen trivs och värnar om den gemensamma trivseln.

Sök nu!
I denna rekryteringsprocess samarbetar KFAB med Experis. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gutke 070-377 54 27 alt marie.gutke@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Gör din ansökan här!

* * * * * * * *

Katrineholms Fastighets AB (KFAB) är Katrineholms största hyresvärd. Vi vill erbjuda attraktiva boende- och arbetsmiljöer och har en viktig roll när det gäller att bygga Katrineholms framtid. Vi äger och förvaltar kommunens fastigheter på 200 000 kvm med framför allt förskolor, skolor, servicehus och äldreboenden. I vårt bestånd ingår dessutom 2 000 lägenheter i attraktiva lägen. Genom vårt dotterbolag Katrineholms Industrihus AB äger vi också ca 120 000 kvm industri- och kontorslokaler. Vi är 50 medarbetare och befinner oss mitt inne i en expansiv fas då vi bygger ca 250 nya lägenheter under en femårsperiod, fram till 2022. Alla medarbetare är delaktiga i att våra hyresgäster och kunder trivs och känner sig trygga.