MINA SIDOR
Stäng meny

KFAB söker fastighetsreparatör med områdesansvar till vår reparationsgrupp

Gillar du att jobba med fastighetsskötsel och reparationer? Är du serviceinriktad och gillar kundkontakter? Då kan du vara den vi söker!

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Utföra reparationer och underhåll i våra verksamhetslokaler, såsom skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar samt våra bostäder.
  • Vara behjälplig vid kontroll och uppföljning av ingångna avtal gällande bland annat fastighetsskötsel, mark och ramavtal med mera.
  • Skaderapportering i vårt elektroniska system.
  • Ta emot och hantera samt åtgärda våra felanmälningar.
  • Rondering av fastigheterna samt utföra systematiskt brandskyddsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsskötsel och reparationer. Relevant fastighetsteknisk utbildning är ett plus, men inte ett krav då flerårig yrkeserfarenhet kan ersätta utbildning. Specialkunskap inom kundvård och reparationer är meriterande. Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Beredskapsarbete ingår i tjänsten. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Arbetet innebär ett nära samarbete med ett team av reparatörer, enhetschef reparationer, fastighetschef, KFAB:s fastighets- och drifttekniker samt dagliga kontakter med våra hyresgäster. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer. Du är van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut, är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

Sök nu!
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 2024-02-29.
Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Vill du veta mer om tjänsten?
Välkommen att kontakta enhetschef Henrik Janerin, telefon 0150-571 19 eller mejla till henrik.janerin@kfab.se.

Din ansökan mejlar du till info@kfab.se. Märk med ”Reparatör” i ärenderaden.

Välkommen med din ansökan!