MINA SIDOR
Stäng meny

Reparationstekniker med områdesansvar till vår reparationsgrupp

Har du ett tekniskt intresse och vill jobba med fastighetsservice och reparationer? Är du utåtriktad och van att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter
• Utföra reparationer och underhåll i våra verksamhetslokaler, såsom skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar med flera enligt framtagen ansvars- och områdesfördelning, reparationer i våra bostäder.
• Vara behjälplig vid kontroll och uppföljning av ingångna avtal gällande bland annat fastighetsskötsel, mark och ramavtal med mera.
• Skaderapportering i vårt elektroniska system.
• Ta emot och hantera samt åtgärda våra felanmälningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsservice och reparationer. Relevant fastighetsteknisk utbildning är ett plus, men inte ett krav då flerårig yrkeserfarenhet kan ersätta utbildning. Specialkunskap inom kundvård och reparationer är meriterande. Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten. Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Beredskapsarbete ingår i tjänsten, för närvarande var sjätte vecka torsdag-torsdag ledig fredag. B-körkort är ett krav.

Är det här du?
Arbetet innebär ett nära samarbete med fastighetschef, enhetschef reparationer, KFAB:s fastighets- och drifttekniker samt dagliga kontakter med våra hyresgäster. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer. Du är van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut, är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

Sök nu!
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 2020-09-28. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta vår enhetschef Henrik Janerin, telefon 0150-571 19 eller mejla henrik.janerin@kfab.se. Mejla din ansökan till birgitta.ljung@kfab.se. Märk med ”Reparatör” i ärenderaden.

Välkommen med din ansökan!