MINA SIDOR
Stäng meny

Servicetekniker med områdesansvar till vår servicegrupp

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

  • Reparationer, underhåll samt tillsyn i våra verksamhetslokaler, d v s skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar m.m., enligt framtagen ansvars- och områdesfördelning.
  • Vara behjälplig vid kontroll och uppföljning av ingångna avtal gällande bl a fastighetsskötsel, mark samt ramavtal m.m.
  • Skaderapportering i vårt elektroniska system
  • Delta i verksamhetens arbetsmiljöronder
  • Utföra SBA (systematisk brandskyddsarbete)
  • Ta emot och hantera samt åtgärda våra felanmälningar.

Kravprofil

Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsservice och reparationer. Relevant fastighetsteknisk utbildning är ett plus, men inte ett krav då flerårig yrkeserfarenhet kan ersätta utbildning. Specialkunskap inom kundvård och larmhantering är meriterande.

Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten.

Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär ett nära samarbete med fastighetschef, områdeschef, KFABs service och drifttekniker samt dagliga kontakter med våra hyresgäster. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som är samarbetsorienterad och tycker om att etablera positiva relationer.

Du är van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. samt är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 2018-09-28.

Vill du veta mer om tjänsten, ring områdeschef Henrik Janerin, telefon 0150-571 19 eller maila på henrik.janerin@kfab.se

Fackliga företrädare:
Vision: Richard Åkesson, tel. 0150-571 03

Ansökan mailas till birgitta.ljung@kfab.se. Märk med ”Servicetekniker” i ärenderaden.

 


Katrineholms Fastighets AB  är ca 50 medarbetare och har vårt kontor i centrala Katrineholm. På KFAB jobbar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Katrineholm. KFAB bildades 1955 och ägs av Katrineholms kommun. Vi äger kommunens fastigheter omfattande drygt 200 000 kvm, drygt 1 900 hyreslägenheter samt att KIAB äger ca 120 000 kvm industri och kontorslokaler. KFAB:s verksamhet är uppdelad i två affärsområden; bostäder och verksamhetslokaler. Verksamhetslokalerna utgörs av kommunens förskolor, skolor, servicehus och äldreboenden. Företaget har en sund ekonomi, gott rykte och präglas av framtidstro och samarbete.