MINA SIDOR
Stäng meny

Ventilationstekniker till servicegruppen

Ditt uppdrag

Du kommer ingå i driftgruppen på tre personer, bestående av en ventilationstekniker och två drifttekniker. Gruppen ansvarar för att optimera den dagliga driften av och i våra fastigheter.

Som ventilationstekniker hos oss arbetar du för att energieffektivisera ventilation i både bostäder, kontor, skolor, idrottshallar och andra lokaler. Fokus är att ventilationen ska verka för att byggnader har ett hälsosamt och behagligt inomhusklimat på ett energieffektivt sätt.

Tjänsten innebär att du självständigt eller tillsammans med dina kollegor ska planera, samordna och utföra ditt arbete. Där du förväntas skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Du hanterar våra datoriserade fastighetssystem för bland annat värme och ventilation. Du kommer arbeta med drift- och energieffektivisering, service, underhåll, felsökning samt reparationer av olika typer av ventilationsanläggningar, tekniska installationer i undercentraler, panncentraler och värmepumpanläggningar.

Du och gruppen ansvarar tillsammans även för att hantera och åtgärda inkomna felanmälningar samt hålla våra fastighetssystem uppdaterade. Även media-, budget- och fakturauppföljning är förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av arbete i branschen. Erfarenheten har gett dig förmågan att snabbt och enkelt lösa problem.

Meriterande med tidigare erfarenheter/utbildning inom:

  • Ventilationsteknik
  • Injustering ventilation
  • Styr och regler, ventilation

Ett brinnande intresse för fastigheter och teknik är en förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten.

Tjänsten fordrar att du har datavana och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär ett nära samarbete med områdeschef, energicontroller, samt övrig personal. Kommunikation med våra kunder är även en stor del av arbetet. Det är därför viktigt att du är en utåtriktad person som gillar möten med såväl kunder som arbetskollegor och tycker om att etablera positiva relationer.

Du är van att arbeta i grupp såväl som självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är ansvarsfull, flexibel och affärsmässig. Kreativitet och teamkänsla är viktiga inslag i rollen. Du har ett lösningsorienterat sätt som trivs att jobba i nära samarbete med kunden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag 2018-09-28.

Vill du veta mer om tjänsten, ring områdeschef Henrik Janerin, telefon 0150-571 19 eller maila på henrik.janerin@kfab.se

Fackliga företrädare:
Vision: Richard Åkesson, tel. 0150-571 03

Ansökan mailas till birgitta.ljung@kfab.se. Märk med ”Ventilationstekniker” i ärenderaden.

 


Katrineholms Fastighets AB  är ca 50 medarbetare och har vårt kontor i centrala Katrineholm. På KFAB jobbar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Katrineholm. KFAB bildades 1955 och ägs av Katrineholms kommun. Vi äger kommunens fastigheter omfattande drygt 200 000 kvm, drygt 1 900 hyreslägenheter samt att KIAB äger ca 120 000 kvm industri och kontorslokaler. KFAB:s verksamhet är uppdelad i två affärsområden; bostäder och verksamhetslokaler. Verksamhetslokalerna utgörs av kommunens förskolor, skolor, servicehus och äldreboenden. Företaget har en sund ekonomi, gott rykte och präglas av framtidstro och samarbete.