MINA SIDOR
Stäng meny

Så här söker du

Börja med att registrera dig i vår kö genom att göra en Kundanmälan.

När du registrerar dig väljer du hur du vill bli kontaktad, via e-post eller brev. Har du valt att bli kontaktad via e-post, får du ett mejl som du måste svara på för att verifiera din e-postadress. När du har gjort det, får du ett användar-ID och en PIN–kod till din e-post eller via brev, som du använder för att Logga in. Det går även bra att logga in via BankID. Sedan är det bara att börja söka bland lediga lägenheter.

Du kan sköta allt på webben – dygnet runt!

Anmäl intresse

När du hittar en ledig lägenhet som du är intresserad av, gör du en intresseanmälan. När intresseperioden är slut, går våra bosäljare igenom intresseanmälningarna och erbjuder lägenheten till sju sökande som uppfyller kriterierna i vår uthyrningspolicy.

Svara på erbjudanden under Mina sidor

Är du en av de fem som får erbjudande är det viktigt att du tackar ja eller nej inom angiven tid för att inte bli avregistrerad. Om du har tackat JA till lägenhetserbjudandet behöver du lämna in dina intyg snarast möjligt. Vi behöver intyg som styrker din inkomst, de tre senaste utbetalningarna av inkomst och boendereferenser.

Glömt ditt lösenord?

Klicka på Logga in och välj Glömt lösenord, så skickar vi ditt användar-ID och PIN-kod.