MINA SIDOR
Stäng meny

Trivsamt och tryggt boende

bostad-seniorboende

Seniorboende är ett bra alternativ för dig som fyllt 60 år. Du kan ställa dig i kö från 55 år. Här är fokus på ett bekvämt boende i trygg miljö med möjlighet till social gemenskap. Här bor du centralt med några minuters promenad till Stortorget och Resecentrum. Det är nära till shopping, bibliotek, konsthall, restauranger och caféer.

KFAB erbjuder seniorboende i Katrineholm på:

• Köpmangatan 4 A-B
• Kungsgatan 1
• Fredsgatan 20 B-D
• Djulögatan 23 B-D
• Kerstinbodagatan 34

Köpmangatan 4 A-B 3s

Köpmangatan 4 A-B

Flerbostadshus med hiss, 100 m från Stortorget, byggt 1994. Samtliga lägenheter har stora inglasade balkonger med utsikt över den trevliga innergården och den gröna kullen. Där kan man sitta i pergolan och njuta av grönskan. Övernattningsrum finns för släkt och vänner. Gemensamhetsutrymme med pentry för samkväm, kalas och andra aktiviteter. KFAB erbjuder lägenheter med 1 rum och kök på 59 kvm, 2 rum och kök på 65 kvm samt 3 rum och kök på 79 kvm. Det finns parkeringsplats att hyra i anslutning till fastigheten och även garageplats i närheten.


Fredsgatan 20 B-D och Djulögatan 23 B-D

Ett grönskande kvarter med en lugn och härlig innergård. Husen är byggda 1988 och den varierande arkitekturen skapar en inbjudande atmosfär. I kvarteret finns ett övernattningsrum och festlokal. Det finns hiss i alla trapphusuppgångar och fina tvättstugor i markplan. Bilen kan du parkera i fastighetens centralgarage. Parkeringsplatser finns i kvarteret bredvid. Samtliga lägenheter har balkong som kan inglasas genom tillval. Lägenheterna finns i storlekarna 2 rum och kök på 58,8 kvm och 62,7 kvm samt 3 rum och kök på 75,5 kvm.


Kungsgatan 1

Flerbostadshus med hiss, 150 m från Stortorget, byggt 1992. Fastigheten är byggd i fem våningar och har inglasad loftgång framför entrédörrarna. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i anslutning till fastigheten och garageplats i närheten. Här erbjuder KFAB 13 lägenheter med 2 rum och kök på 69 kvm samt 3 rum och kök på 88 kvm.


Seniorboende på Kerstinbodagatan 34-38

Kerstinbodagatan 34 (västra Katrineholm)

Området där fastigheten är belägen ligger nära Duveholmssjön med vackra promenadvägar i skön miljö. På gångavstånd finns vårdcentral med apotek och livsmedelsaffär med postservice. I flerbostadshuset finns hiss samt gemensamhetsutrymme med tillgång till kök på entrévåningen för samkväm, kalas och andra träffar. På varje våningsplan finns tvättstugor i anslutning till lägenheterna. Lägenheterna består av 1 rum och kök på 42 kvm, 2 rum och kök på 65 kvm samt 3 rum och kök på 85 kvm. Samtliga lägenheter har balkong som kan inglasas genom tillval. Parkering och garage finns i området.

Ladda hem

Folder Seniorboende (PDF)
Planritning Köpmangatan 4 A-B (PDF)
Planritning Fredsgatan 20 B-D och Djulögatan 23 B-D (PDF)
Planritning Kungsgatan 1 (PDF)
Planritning Kerstinbodagatan 34 (PDF)

bubbla-anmäl-ditt-intresse