MINA SIDOR
Stäng meny

Läroverksgatan 8 D


I kvarteret Pantern vid gamla Hemgården bor du tryggt och trivsamt i ett centralt läge nära grönområden.
 
I huset finns totalt 29 ytsmarta lägenheter, fördelade på ettor, tvåor, treor och fyror. Huset har fem våningar med hiss. Boendestandarden är hög och alla lägenheterna har genomgående klassisk ekparkett i alla rum. Varje lägenhet har en stilren neutral bas i vita toner som gör den hållbar genom olika trender och det blir lätt för hyresgästerna att sätta sin egen prägel på bostaden.


Köket har ett modernt vitt Vedumkök med smart och funktionell inredning. Ettorna har spis med keramikhäll. Övriga lägenheter har inbyggd induktionshäll, ugn och micro.
 
Det ingår diskmaskin och en kombinerad tvätt/torkmaskin i varje lägenhet. Badrummen är helkaklade med plastmatta i stenmönster på golvet.

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Eftersom lägenheterna är små och yteffektiva har KFAB ansökt och beviljats statens investeringsstöd. Det innebär att kostnaden för totalinvesteringen sänks, vilket i sin tur ger hyresgästen en lägre hyra jämfört med normalpriset för motsvarande nyproduktion.

I kvarteret finns en stor och lummig innergård med parkbänkar, grillplats, plats för lek och cykelbodar. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats och garage i anslutning till huset.

Huset byggs enligt Miljöbyggnad Silver som innebär högt ställda miljökrav och materialval. Det nya huset kommer även att få solceller installerade på taket för egen elproduktion.

Fakta

Boendeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 29
Rum/yta: 1 rok, 36-39 kvm (9 st)
2 rok, 49 kvm (10 st)
3 rok, 62 kvm (5 st)
4 rok, 69 kvm (5 st)
Byggstart: Våren 2020
Inflyttning: September 2021
Miljökrav: Miljöbyggnad Silver
Entreprenör: Tegelstaden Bygg AB

Bo nytt och smart i kvarteret Pantern, 7 januari 2021.

Ladda hem

Broschyr Läroverksgatan 8 D (webbvisning)
1 rok 36 kvm (pdf)
1 rok 39 kvm (pdf)
2 rok 49 kvm (pdf)
3 rok 62 kvm (pdf)
4 rok 69 kvm (pdf)
Ritning, plan 2-5 (pdf)
Hyror (pdf)