LOGGA IN
Stäng meny

KFAB söker ProjektcontrollerKFAB söker dig som har ett stort samhällsengagemang och är intresserad av att vara med och bidra till utvecklingen av vårt kommunala bolag. Tjänsten vi erbjuder dig är en kombination av ekonomi- och projektuppföljning. Hos oss får du en bred och intressant roll där du blir en viktig spelare i organisationen. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänsten

Rollen är en ny tjänst och för rätt person finns det stora möjligheter att växa in i tjänsten och utvecklas inom området. En viktig del i din roll innebär att stötta och följa upp Katrineholms Fastighets ABs projektverksamhet. Det handlar bland annat om att ta fram beslutsstöd, bistå med analyser, löpande uppföljning och slutredovisning av projekt. Under de kommande åren kommer investeringsvolymen ligga på ca 200 miljoner kronor per år.

Tillsammans med personal inom staben ingår du också i arbetet med att utveckla verksamheten och minimera de fel som kan uppstå, vilket bland annat innebär arbete med internkontrollen och internkontrollplanen.

Du är med och stöttar verksamheten i budget- och prognosprocessen samt ansvarar även för vissa delar av utförandet. Vid upphandlingar är du med och för ekonomisk statistik till underlagen. Du arbetar i nära samarbete med ekonomichef och projektledare och rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter
• Analyser av projekt avseende ekonomi och kostnadsutveckling
• Internkontroller
• Momskontroller och uppdatering av momsnycklar
• Delta i budget och bokslutsredovisning
• Delta i utvärderingar av upphandlingar
• Ramavtalsuppföljningar
• Samverkan med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer

Kvalifikationer
• Högskoleutbildning eller universitet inom relevant område
• Erfarenhet av ekonomiarbete är meriterande men inget krav
• Förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift
• Körkort

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du är bra på att samarbeta och har en pedagogisk ådra samt trivs med att stötta och supporta andra. Rollen kräver att du är noggrann och strukturerad. Arbetet hos KFAB är väldigt varierat, därför är det viktigt att du också är flexibel och kan arbeta i team.

Är du rätt person för oss, erbjuder vi ett omväxlande och utvecklande jobb i ett omtyckt, stabilt företag, där variationen på uppdragen är stor och personalen trivs och värnar om den gemensamma trivseln. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid. 100 %

Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och ett personligt brev på www.fasticonjobb.se.
Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Vi håller intervjuer löpande under ansökningstiden. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Skelton via mail sabina.skelton@fasticonkompetens.se eller telefon: 0734-154318.